Да каго вы падобныя ў гісторыі нашай Бацькаўшчыны? Што вас чакае наперадзе?
http://aeterna.ru/test.php?link=tests:id0002EC000004
Мне спадабаўся гэты тэст. Цікава будзе пазнаць, на каго вы падобныя?
Да каго зь беларускай гісторыі вы найбольш падобныя?
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться12010-04-01 02:17:20
Поделиться22010-04-01 02:21:35
Віншуем з пройдзеным тэстам!!! Вы мне вельмі нагадваеце ваяўнічага Кастуся Каліноўскага
Ён змагаўся за справядлівасьць, за роўнасьць і гонар простых людзей. Ён паважаў і верыў у людзей, лічыў чалавека найдасканалейшай істотай у сусьвеце. Працягвайце дапамагаць і любіць людзей! Ён ўсьлед за Касьцюшкам паўстаў сураць ордаў акупантаў-маскалёў і кінуў выклік усходняй імпэрыі.
Поделиться32010-04-01 17:04:00
Гыгы, я таксама выйшаў Каліноўскі!)) Штосьці не так так з гэтым тэстам, бо я адказаў на перадапошняе пытанне, што "зямлян уратуе толькі атамны выбух")) і як гэта спалучаецца з тым, што каліноўскі "паважаў і верыў у людзей, лічыў чалавека найдасканалейшай істотай у сусьвеце"? Ці аўтар тэсту не прадугледзеў іншых асоб, акрамя яго, ці проста прога ліслівіць))
Поделиться42010-04-01 17:22:48
Віншуем з пройдзеным тэстам!!! Вы мне вельмі нагадваеце на братоў Луцкевічаў
Вы вельмі падобныя на сьведамую моладзь пачатку мінулага стагодзьдзя: альтруістычную, адданую Радзіме, гатовую на ўсё. Вы ў душы інтэлігент, таму нясіце сьвету сваю творчасьць, а не матэматычныя формулы! Ідзіце альбо ў палітыку, альбо ў культуру. Дарога ўжо пракладзеная Луцкевічамі!!!))
даволі дзіўна, не чакала. нават прайшла некалькі разоў, але нічога не змянілася
Поделиться52010-04-01 20:44:03
Віншуем з пройдзеным тэстам!!! Вы мне вельмі нагадваеце караля ЯгайлуВялікалітоўскі князь, які стаў першым беларуска-польскім каралём, які аб'яднаў пад сваім кіраўніцтвам дзьве магутныя эўрапейскія дзяржавы ў Рэч Паспалітую! Вы маеце здольнасьці аб'ядноўваць і згуртоўваць людзей. Займайцеся гэтым!
Забавно) Я все-таки на кого-то похожа. Мне почему-то казалось, что этот тест пошлет меня далеко и надолго. Не тяну я как-то на исторического деятеля
Поделиться62010-04-01 20:54:55
О__О Нечакана.
Віншуем з пройдзеным тэстам!!! Вы мне вельмі нагадваеце Эўфрасіньню Полацкую. Вобраз беларускай асьветніцы вам вельмі падыходзіць. Чульлівая, адданай Бацькаўшчыне, працавітая - яна не дала згінуць нашаму народу. Вы думаеце занадта шмат пра іншых, пра сябе падумайце...
Отредактировано Nazgool (2010-04-01 21:08:59)
Поделиться72010-05-14 00:53:37
А я другі брат Луцкевіч